Ramme eller ikke? 



For en sunn søvn er selvfølgelig en god madrass viktig, men også valget av den rette rammen har en betydelig innvirkning på kvaliteten på søvnen vår og garanterer at den fungerer riktig. Riktig valgte rammer har også effekt på fuktutløp, puster madrassen og påvirker også madrassens ortopediske egenskaper eller levetiden.


 rammene  credit: https://bit.ly/2UMv5s7



Hvordan velge rette rammen?



Til de elastiske rammene passer madrasser som vil støtte de positive egenskapene til rammen og tilpasse seg godt slik at brukeren kan oppnå de riktige fordelene fra samspillet mellom madrassen og rammen. Fjær madrasser er tilpassende til solide slat ramme eller Ikke-justerbare rammer med ubøyelig fordeling avslater - For vårmadrasser, kan avstanden mellom striper ikke overstige 3 cm. Skummadrasser og lateks madrasser kan legge på de elastiske, slat og segment rammer. Valg av rammer kan gjøres avhengig av kravene til komfort, men også praktisk. Seng med plass for dyne og puter under trenger  enkel tilgang og kompatibilitet med den valgte rammetypen vil være viktig. Fra helsemessig perspektiv og kofort beste valget er elektrisk justerbar ramme som tilbyr enkelt, jevn kontroll og den sunneste sovestillingen.




Hvordan bryr seg om rammen?



Der er ikke bare madrass, men også rammen til seng trenger pleie for at den skal gjøre funkjunen han er ment til og støtte sunne søvn. For den rette og lansiktig drift av rammen anbefaler vi å observere følgende regler:
Rammen bør oppbevares i tørt plass.
Unden sengern og rammen bør altid vær luftig plass.
Hvertfal  2 gange i året rense alle delene med en våt klut.
Når det gjelder justerbare rammer, gni de bevegelige delene en gang om året med olje.

Kommentarer