Hvilken farge på soverom?



Lurer du på hvilken farge du skal velge for soverommet? Hver av dem har forskjellige psykologiske egenskaper. Hvordan pusse opp soverom med farge? Sjekk hva som vil forbedre stemningen og la deg føle deg bra i soverommet!


Hvordan velge farge på soverom?




Grønn farge i soverommet

Grønn symboliserer natur, harmoni og... velvære! Dette er en av de beste farger som kan vises i soverommet. Takket være foreningene med naturen, favoriserer det ro og avslapning. I overkant kan dårlig farge introdusere oss til en slags sløvhet. Hva betyr det? Mindre entusiasme for handling og endring av stemninger. Derfor, la oss kombinere grønn med andre farger, slik at den ikke dominerer i soverommet.




credit: https://etsy.me/2CsIbDJ 



Gul soverom: er det en god idé?
Den gule fargen i soverommet kan virke i detalj, men det er bedre ikke som den ledende fargen. Hvorfor? Alt på grunn av dets stimulerende egenskaper. Gul symboliserer blant annet energi og lykke. Det bidrar til å frigjøre entusiasme, optimisme, men også for å styrke selvtillit. Dessverre kan for mye gul til og med fremkalle fortvilelse! Bevis - små barn gråter oftere i gule rom ... Derfor er gul bedre å komme inn på kjøkkenet, badet eller stuen.


credit: https://bit.ly/2TKcwIT 




Oransje farge i soverommet
På samme måte som gul, bør den oransje farge bare vises i detaljer - det er like stimulerende. Det er en varm farge, motiverende til handling. Det brukes ofte i treningssentre og sportsbutikker. Ideelt egnet til stue og spisestue. Men vær forsiktig så du ikke overdriver det, fordi for mye stimulering kan bli nervøs!

credit: https://bit.ly/2W6V11W 



Rød farge i soverommet


Rød symboliserer kjærlighet, optimisme og ønsket om eventyr. Soverommet er et godt valg for å bruke rød farge, det symboliserer ... lidenskap! Det vil også være nyttig å for god søvn - du vil våkne raskere. Fordi det er en varm og uttrykksfull farge, er det en god idé å tone det ned med basic farger. Og overskudd av rødt? Vel, det kan til og med føre til aggresjon. Tilsynelatende, drivere som kjører røde biler har en tendens til å være mer nervøs. Men rødt, riktig dosert, vil fungere i alle rom, spesielt i spisestuen - det stimulerer appetitten.



 credit: https://bit.ly/2TJUnL8 


Rosa soverom: fordeler og ulemper

Fargen rosa symboliserer fred, kjærlighet og søthet. Det fungerer bra i soverommet fordi det fremmer avslapning, beroliger ned, lindrer stress. I overkant kan det imidlertid være forbundet med infantilitet og til og med redusere selvtillit. La oss legge til litt predasjon til rosa, kombinere den med svart eller grått.





































Kommentarer