Med denne guiden er det ikke noe problem å velge spisebord stoler !

Velge stoler – hva skal jeg legge merke til?

Kjøp av spisestoler er en investering og ofte en vanskelig oppgave. Disse få tipsene vil hjelpe deg å ta det riktige valget slik at stolene vil fungere i mange lange år. Bare vær oppmerksom på noen få detaljer!
Stoler K104 - KLIKK

Første punkt elleergonomiske stoler

Spisestolene er litt som valg av sko. Montering er et av nøkkelelementene! Først da vet vi om skoen passer til føttene våre, og om vi rett og slett er komfortable i den. Du kan velge stolene på lignende måte. Det er best å bare gå til stuen eller showroom og sitte på en stol som vi visuelt har likt. Sitter han komfortabelt? Dette er det første problemet bak oss! Er det ingen måte å "prøve" den valgte modellen? La oss se med blikket og vurdere selv ryggstøttelinjen og størrelsen på selve setet. Vi kan også sammenligne dimensjonene med stolene vi allerede har, og vi oppfatter dem som komfortable.
Unnga ryggsmerter - velg en ergonomiske stoler

Juster stoler design til din stil

Vi vet at vi kjøper med øynene. Men det faktum at stolen fanget vår oppmerksomhet, betyr ikke at kjøkkenbord og stoler vil passe sammen. Husk at stolen skal samsvare med interiørstilen eller kontrast med den på en planlagt måte. Hvis vi ikke klart kan bestemme stilen til vår egen spisesal, er en god løsning å velge nøytrale stoler med en rett linje. Vi kan også ta et valg med henvisning til spisestuen klima. Noen ganger er det verdt å bli gal å velge ikke det samme settet med de samme stolene, men å blande forskjellige modeller og farger.
Stoler design - xaviero sett - KLIKK

Billige stoler av godt materiale? Det er mulig!

Spisesalen er et sted hvor stolene er i konstant bevegelse. Glir, glir inn, henger ut. For å nyte komforten og utseendet deres så lenge som mulig, er det verdt å velge trestoler. Først av alt - det passer til ethvert interiør. For det andre er det et av de mest økologiske materialene! For det tredje er den holdbar og enkel å ta vare på. Og for det fjerde tilfører de interiøret varme og hygge. Et annet materiale som fungerer bra i spisesalen er plast. Imidlertid har den ingen sjel i seg, i motsetning til ekte tre.
Billige stoler - spisestue sett Express & spisestol Augusto 

Spisebord med stoler - viktig duo

Det er ikke enkelt å velge spisestoler. Stoler bestemmer seg for komforten og setet, men gir også interiøret en karakter. Når du velger spisestue stoler ta hensyn til:
Hvor mange mennesker vil sitte ved bordet - vanligvis tar en stol 60 cm plass. Personer som har en liten leilighet kan kjøpe flere stykker sammenleggbare stoler og bruke dem bare når det er nødvendig.
Juster hay stoler til høyden på benken. Setens ideelle høyde i forhold til gulvet er 45 - 49 cm. Mellom stolen og kanten på bordet skal det være cirka 30 cm brudd, slik at den sittende personen kan bevege beina fritt og lene hendene komfortabelt på disken.
Stolenes høyde er også setets komfort. Det skal tillate gratis ryggstøtte. Det antas at ryggstøtten ikke skal være høyere enn 20 cm over bordplaten - det kan overvelde interiøret.
Liker du norske stoler med armlener? Sjekk om den kan settes helt inn under disken.
Spisebord uttrekkbart med 4 stoler Mozart 


Fine stoler
i riktig materiale

Et annet viktig element er å velge type materiale. Tre, stoff, lær eller plast? Typen etterbehandling av stolene har veldig stor innflytelse på interiøret. Juster modellen til rommet de skal stå i - det vil være et kjøkken i et eget rom, eller en spisestue kombinert med en stue? Polstrede møbler blir skitne og krever hyppig forfriskende. Velg et flekkfast materiale, lett å rengjøre og motstandsdyktig mot mekaniske skader. Tilhengere av klassisk interiør vil sannsynligvis velge en lett å vedlikeholde design stoler i skinn . Moderne interiør - populært de siste årene av tre eller plast.
Spisebord med stoler Caruzzo - stylig sett

Hvis vi kjøper et sett spisebord og stoler som består av et bord og stoler, kan vi være sikre på at de passer sammen og spisestuen vår blir ordnet perfekt. Imidlertid, hvis bordet allerede er på plass, og vi bare leter etter stoler, kan saken bli litt mer komplisert. Derfor er det verdt å måle bordet før turen til stolene. Det er viktig å justere stolene til bordets høyde og dimensjoner! Det viktigste å huske er at mellomrommet mellom bordplaten og stolsetet skal være minst 30 centimeter. En slik avstand garanterer behagelig sitteplass og tilstrekkelig plass for den sittende personen.

Kommentarer

Populære innlegg