En barneseng laget av drømmer



Fabelaktige barnas senger BuBu er allerede tiltrukket av navnet selv. Med stor nysgjerrighet så jeg nærmere på dem.

Barneseng BuBu - har ett sted å sove, som kan nås takket være den vertikale stigen festet med brede løp. Komfortabel bonellmadrass vil hjelpe barnet til å sovne lett. Designet i lyse farger med mange praktiske hyller og skuffer. Settet har blitt utstyrt med en romslig to dørs garderobe: en hylle og en enkelt klesskinne. Vi vil også finne et lærested her - et stabilt bord og to mindre hyller for bøker har blitt plassert under sengen. Settet er perfekt for et mindre rom.

barneseng med oppbevaring

Like interessant er køyesenget BuBu ment for to barn. Begge seng har inkludert komfortable bonellmadrasser. En vertikal stige med brede løp er festet til den øvre delen av sengen. Fra et av barnas sett trenger vi et sted for skole oppgaver og mye moro - et skrivebord med en hylle for maskoter og bøker. Hele strukturen er presentert i hvitt. En køyeseng kan ligne et båt, som sikkert vil være morsomt for barn under lek.


barneseng med skuff

Fra et praktisk synspunkt er BuBu-settene perfekte forslag til barnas rom. Hver av de presenterte modellene har et sted å slappe av, lære og leke.

Barna vi spurte om hva de synes om sengene sa at Tom & Jerry er en perfekt score. De likte det veldig godt. Det tilpassede mønsteret til et barnesett antyder temaet for eventyret. Rom med våre møbler vil ikke være kjedelig og rotete, bare koselige og praktiske å bruke.

Kommentarer