5 måter å dekorere leiligheten din på, som en profesjonell

credit: heydjangles.com

credit: thestablesco.com

Metode 2: Legg til litt kunst



Malerier, grafikk eller velvalgte plakater er i stand til å legge til raffinement til leiligheten. Ved å legge til bilder eller tegninger som er opprettholdt i favorittfargene dine, gjør bilder som uttrykker vår personlighet, leiligheten mer personlig. Deretter tar det et unikt klima. En god idé er å forberede ditt eget galleri bestående av familiebilder, memorabilia, brev eller postkort innrammet i rammer. Slike rammer kan alltid gjøres selv uten å bruke penger på dem.


credit: honestlywtf.com


myscandinavianhome.no


Metode 3: Små ting kan fungere underverk


Hvis budsjettet for å forfriske leiligheten ikke er for stor, bør du tenke på detaljene. Noen ganger er det nok å berike sofaen ellerlenestolen med nye puter i fargerike deksler eller kjøpe et interessant sengeteppe. En stilig duk eller en interessant gardinlukking er en god løsning. Små endringer kan fungere underverk.

credit: designsponge.com

credit: theeverygirl.com

Metode 4: Ikke vær redd for farger


Å velge interiørdesign er verdt å legge til litt farge. Som regel er vi redd for å gå utover grensene for det generelle arrangementet. Likevel er en interessant aksent veldig stilig. En hvit sofa med rødbete puter, et varmt rom med kaldt farget teppe - slike kombinasjoner brukes av verdensberømte dekoratører.
Husk! Å bestemme å legge til denne typen aksent er begrenset til bare to farger. Mer kan føre til en stilig aksent å gå seg vill i arrangementet.


credit: boxerjam.com


credit: hometoz.com

Metode 5: Mindre er mer


Som overalt, selv i planlagte arrangementer, kan du overreaktere. Når vi planlegger en oppussing av rommet, la oss fokusere på bestemte elementer. Ved å kaste noen tilfeldige ting i ett rom, kan du få rommet til å miste sin sjarm. Hvis du ikke er sikker på om noe samsvarer med interiøret - gi det opp og husk, mindre er mer.


credit: leibal.com

Kommentarer