En guide til interiørdesign stiler





En guide til interiørdesign stiler


Shabby chic, boho eller eklektisk stil? På grunn av det faktum at det blir stadig mer fasjonabelt å arrangere en flat i en bestemt stil, har arrangementene en tendens til å bli nevnt oftere. Hva kjennetegner og hva som skiller dem fra de andre - vi forklarer nedenfor.

SCANDINAVIAN STIL


Skandinavisk stil kan beskrives med fire termer: enkelhet, funksjonalitet, lyse farger og natur. Arrangementene i denne stilen domineres av hvite, grå og svarte. Noen ganger kan disse arrangementene bli beriket med fargerike flaske-grønne dekorasjoner og kule blå. I rom innredet i denne stilen, kan du møte møbler laget av lys tre med enkle, geometriske former. I tillegg til tre, kan det skandinaviske stilarrangementet bli beriket med forkrommet stål.
Husk! Når du dekorerer interiøret i skandinavisk stil, er det verdt å huske vekten på naturlige elementer. En av dem er tilgang til naturlig lys.

SCANDINAVIAN STIL



BOHO STIL


Mangfoldet av farger, broderi og mange dekorasjoner som ikke passer hverandre, skaper en sammenhengende helhet, som i interiørdesign kalles boho-stilen. Interiøret dekorert i denne stilen er definitivt en veldig original og original sammensetning av farger og myke materialer. Møblene her er rikt dekorert, fargerike mønstre og ofte håndmalte eller broderte. Det er en perfekt stil for folk som ønsker å skape et rom fullt av orientalsk og uvanlig atmosfære gjennom arrangementet.
Husk! Når du pynter en leilighet i denne stilen, er det nødvendig å huske om dekorasjoner i form av keramikk. Håndmalt skåler, tallerkener eller krus har en primært dekorativ rolle.



RETRO STYLE STIL



Det som skiller retrostilen er en karakteristisk palett av farger og en ikke-tradisjonell form. Mettede farger passer perfekt sammen med grå og beige. Det er verdt å merke seg at tekstur av materialer er svært viktig for denne stilen - her velour, plysj og stoffer med lengre børster regjerer.
Husk! Retro-stilen er først og fremst en sentimental atmosfære, derfor er det verdt å berike arrangementet med stilisert utstyr, som er en perfekt dekorasjon av hele interiøret.


SHABBY CHIC STIL



Stilen, chabby chic skiller seg tydelig ut mot andres bakgrunn. Det gir interiøret en varm og unik atmosfære. Det som er karakteristisk for denne typen arrangement er kraften til ufullkommenheter, og derfor er møbler som bærer tegn på aldring og slitasje, definitivt et utstillingsvindu av denne typen arrangement. Denne stilen skaper mest inspirasjon fra franske og engelske landhus, derfor er det verdt å berike arrangementet med brodert dekker eller håndlagde dekorasjoner.
Husk! Pastellfarger er perfekte for denne typen arrangement. Bleke pinks, gulvhvit eller blues er definitivt farger som passer til den lurvede, elegante stilen.


KOLONIAL STIL



For elskere av reise er denne stilen et skudd i 10. Kolonialstilen ble opprettet fra en kombinasjon av østlige og afrikanske påvirkninger. Møbler som er vert for denne typen arrangement er ofte laget av eksotisk tre. Fargene som dominerer her er veldig delikate - hvit, beige, brun eller grønn er litt undertrykt, men klar.
Husk! Flaggskipet i kolonistilordningen er store planter - spesielt eksotiske.


ECLEECTIC STIL



Arrangementer i denne stilen krever en veldig god følelse av stil. I det eklektiske interiøret handler det om å kombinere møbler og teksturer som er karakteristiske for andre arrangementer på en slik måte at de forblir konsistente og harmoniske. Dette tidløse interiøret er en interessant kombinasjon av klassisk og moderne. Det som teller her er dyktige kombinasjoner: gammel og ny, myk med hard eller lys med mørk.
Husk! Det er viktig å føle den veldig tynne grensen mellom en tidløs stil og en masha-mast. Derfor, når du bestemmer deg for interiøret i denne stilen, bør du holde moderasjon i tillegg og dekorasjoner.


RUSTISK STIL



Rommet innredet i rustikk stil gjør at du kan føle deg som ute på landet. Takket være kombinasjonen av sammensetningens syllabilitet, tre og enkle former for interiøret, skaper denne stilen en unik atmosfære. Wood dressers, bord eller forfengelighet speil vil være bra her. Fargene som dominerer i denne typen arrangement er lysebrune, beige og rene hvite. Denne stilen er oftest reflektert i arrangementet av kjøkkenet.
Når du pynter på leiligheten din, er det verdt å inspirere favorittstilen din i arrangementer. Da vil vi være sikre på at ved å dekorere interiøret vil vi opprettholde konsistens og harmoni. Uansett hvilken stil vi bestemmer oss for, er det alltid verdt











Kommentarer